De Lindehof gaat jubileren!

In 2019 het 25e kampeerseizoen

In het kampeerseizoen 2019 gaat onze camping haar 25e seizoen in. Het was in 1995 dat we begonnen met De Lindehof. En we wisten eigenlijk niet goed waar we aan begonnen. Geen ervaring, gewoon in het diepe gesprongen. Sindsdien is het ons voor de wind gegaan. Het stuk weiland dat vroeger dienst deed als weide voor twee koeien, kalfjes, een paard en wat kippen en een haan werd langzamerhand omgevormd tot een mini- en boomgaardcamping van formaat. Ieder seizoen was de bezetting erg goed. De gasten wisten en weten ons te vinden, net als onze buitenlandse gasten. Aan al die duizenden mensen hebben we waardevolle vriendschappen overgehouden. Er zijn mensen die ieder jaar onze camping bezoeken. Ook mensen van het eerste uur komen af en toe nog langs om ons met een bezoek te vereren.

Maak een mooie foto van de camping en win een gratis vakantie!

Ter ere van het 25 jarig bestaan organiseren we onder meer een fotowedstrijd voor de gasten die ons gaan bezoeken in het jaar 2019. De foto moet uiteraard een link met de camping hebben. En dat is dan in de breedste zin van het woord. Een goede foto is snel gemaakt. We gaan aan de drie winnaars een prijs uitreiken in oktober 2019, aan het eind van het kampeerseizoen. Zij mogen dan in 2020 gratis twee weken De Lindehof bezoeken in de door hun gewenste periode.

Maar dat is niet alles, want er komen meerdere activiteiten in 2020 die de moeite waard zijn. Deze zijn verrassingen voor de dan aanwezige kampeerders. Wees gerust: bingo doen we niet.

Laat u verrassen op ons terrein en wees welkom in 2019 en de latere jaren. Wel een fototoestel meenemen!

Frits en Harmke Elders


Bekijk de inzendingenControleer beschikbaarheid

Zoover beoordelingen

"Heerlijk rustige camping in een leuk Drents dorp. Prachtig kunnen fietsen in de directe omgeving. Gastvrijheid en gemoedelijkheid staan hier bovenaan!"

8,8

Bekijk alle beoordelingen op Zoover

Heeft u een vraag?


0524 58 1992 Of stuur een e-mail

Boomgaardcamping de Lindehof is geopend van 2 april t/m 30 september in 2021.

Graag tot ziens in magisch Drenthe!