Kamperen met een camper in Drenthe

Camperaars zijn ook kampeerders

Uw camper tussen de andere kampeermiddelen

Het is gebruikelijk dat camperkampeerders op een parkeerterrein nogal eens buiten de stad of aan de rand van een stad of dorp gesitueerd worden. Enige gezelligheid met andere kampeerders wordt dan niet geboden, ook al niet omdat de camperbussen strak naast elkaar staan, en na een nacht weer vertrekken.

De Lindehof biedt die gezelligheid wel door de campers tussen de andere kampeermiddelen te plaatsen. Het blijkt dat er dan gemakkelijker contacten ontstaan wat de gezelligheid vergroot. Ons terrein heeft een sterke grasmat met daaronder een snel waterdoorlatende zandlaag. Elke camper van groot tot klein en van licht tot zwaar kan uitstekend bij ons terecht.


Kamperen met uw camper

Kamperen met uw camper

Wij bieden u een gerieflijke plek aan (12X12m) op onze minicamping in Drenthe. U staat op een vaste grasondergrond gezellig en gezamenlijk met andere kampeerders op onze camping en niet ergens op een nabij gelegen parkeerterrein.

Per camper rondtrekken

Per camper rondtrekken

Na het kamperen met een camper op onze minicamping in Gees kunt u na enkele dagen met uw camper naar andere minicampings in Drenthe reizen. Uiteraard mag u langer blijven met uw camper en op de fiets het landschap verder ontdekken.


Reservering aanvragen   Contact


Controleer beschikbaarheid

Heeft u een vraag?


0524 58 1992 Of stuur een e-mail