Camping in de buurt van Wildlands Emmen

Combineer Wildlands Emmen + kamperen


Volwassenen (p.p) € 11,-
Kinderen, ongeacht welke leeftijd (p.p) € 4,50
Kinderen tot drie jaar Gratis!

Boeking aanvragen   Lees meer

Combineer uw bezoek aan Wildlands Emmen Adventure Zoo met een bezoek aan camping de Lindehof. Vanaf minicamping de Lindehof in Drenthe reist u gemakkelijk met een auto, camper, per fiets of met het openbaar vervoer naar Emmen.

Bezoek ook een van de vele andere attracties in de buurt van de camping.


Wildlands Emmen

De vernieuwde dierentuin Wildlands (Adventure Zoo) in Emmen is sinds 2016 open en nu al een publiekstrekker van formaat. Wildlands geeft jong en oud een belevenis van formaat in het dierenrijk. Wildlands Emmen is bij het publiek zeer goed ontvangen!

Wat te doen in Emmen

U kunt naast Wildlands Emmen bezoeken ook winkelen in het 'oude' en nieuwe (overdekte) winkelcentrum, de kinderen naar hartelust laten spelen in speelparadijs Ballorig, het speelbos Emmerdennen bezoeken of een film kijken in bioscoop Utopolis.

Camping in de buurt van Wildlands

Camping in de buurt van Wildlands

De Lindehof is een (mini)camping gevestigd in Gees (Drenthe). in zuid-oost Drenthe komen meer kleine dorpjes voor zoals Gees. Emmen was 60 jaar geleden ook net zo klein als Gees. In het oude centrum van Emmen kan men nog enkele huizen met rieten daken vinden.

Emmen: van dorp naar stad

Emmen: van dorp naar 'stad'

Door sterk opkomende industrie groeide Emmen in sneltreinvaart uit als dorp met een enorm mooie dierentuin, scholen en een groot winkelbestand. Emmen werd een grote uitgedijde 'stad' met goede restaurants, een theater en in 2016 Adventure Zoo Wildlands.


Boeking aanvragen   Lees meer


Controleer beschikbaarheid

Heeft u een vraag?


0524 58 1992 Of stuur een e-mail